Met welke moeders ik werk - HRMNS.Coaching
Met wie ik werk

Moeders met wie ik werk.


Ze nemen geen genoegen met zomaar een baantje
Mijn klanten zullen zichzelf nooit een ambitieuze carrièrevrouw noemen, maar werken doen ze niet alleen maar omdat het moet. Werken is voor hen nog veel meer.

Het voelt als tijd voor zichzelf en daarom willen ze werk doen wat ze plezier en voldoening geeft. Werk waarmee ze echt van waarde kunnen zijn voor de maatschappij en waarin ze zichzelf kunnen ontwikkelen op een ander gebied dan als moeder.


Ze kiezen niet snel voor zichzelf
Naar een coach gaan, om te ontdekken wat ze willen, dat is best een stap voor mijn klanten. Ergens vragen ze zich ook wel af of ze dat wel zomaar mogen doen. Het voelt best een beetje egoïstisch. Toch weten ze ook wel dat het zo niet langer door kan gaan en dat al dat gestress en hun slechte humeur ook zijn weerslag heeft op het gezin. Als ze door coaching meer vertrouwen in zichzelf hebben en beter weten wat ze willen, dan zal het hele gezin daarvan meeprofiteren.

Perfectionisme is ze niet onbekend.
Het zijn harde werkers mijn klanten. Ze vragen altijd het uiterste van zichzelf en willen kwalitatief het best mogelijke werk afleveren. Liefst doen ze iets waar ze super goed in zijn en echt in kunnen uitblinken.

Ze zijn behulpzaam en betrokken.
Ze staan als eerste klaar om anderen te helpen. Een verjaardag zullen ze niet snel vergeten en ze weten precies hoe die ene vriendin haar koffie het liefste drinkt.

Nee zeggen, dat vinden ze oprecht niet fijn om te doen, maar daardoor laten ze anderen wel snel over hun grens heen gaan. Ze zouden best eens vaker nee willen zeggen, alleen weten ze nog niet goed hoe je dat doet.Deze vragen hebben mijn klanten.


Hoe krijg ik meer rust en balans in mijn leven?
Voor mijn klanten voelt het alsof ze in een rijdende trein zitten waar ze niet meer uit kunnen stappen. Ze hebben het gevoel om altijd maar te falen. Ze kunnen niet goed genoeg presteren op hun werk en thuis zijn ze niet de moeder die ze zo graag willen zijn.

Wat voor werk past er bij mij en mijn leven nu?
De baan die mijn klanten hebben past niet meer bij het leven dat ze nu hebben. Waar ze vroeger structureel overwerken ook al niet fijn worden, is dat met een gezin gewoon echt een probleem. Ze willen wanneer ze thuis zijn echt aandacht kunnen geven aan de kinderen en niet nog bezig zijn met werken.

Wat wil ik? Wat is voor mij belangrijk?
Mijn klanten zijn zo druk met de hectiek van het dagelijkse leven, dat ze geen tijd meer hebben om stil te staan bij de verlangens die ze zelf hebben. Terwijl dit ook wel echt hun grootste verlangen is. Ze geloven dat je in je leven vooral moet doen waar je gelukkig van wordt. Deze boodschap geven ze immers ook zo mee aan hun kinderen.

Herken jij jezelf?


Denk jij bij het lezen van deze pagina, dat ben ik! Dan is coaching wellicht interessant voor jou.

Lees hier over coaching

Heb jij vragen? Wil jij weten waar ik jou bij kan helpen? Je mag altijd contact met mij opnemen. Stuur een mail naar info@hrmns.nl of bel/app naar 06-38414985.

Wil je eerst meer lezen over mij? Dat kan hier op de over mij pagina.