Welke moeders help ik naar meer werkgeluk? I Coaching
Met wie ik werk

Moeders met wie ik werk.


Ze nemen geen genoegen met zomaar een baantje
Mijn klanten zullen zichzelf nooit een ambitieuze carrièrevrouw noemen, maar stiekem hebben ze best wat ambitie. Ze werken zeker niet alleen omdat het moet. Werken is voor hen veel meer.

Het is tijd voor zichzelf en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen als professional. Ze zoeken werk dat ze plezier en voldoening geeft, zodat ze thuis een energieke moeder kunnen zijn.

Perfectionisme is ze niet onbekend.
Het zijn harde werkers. Ze vragen altijd het uiterste van zichzelf en willen altijd het best mogelijke werk afleveren. Liefst doen ze iets waar ze super goed in zijn en echt in kunnen uitblinken.


Ze kiezen niet snel voor zichzelf
Naar een coach gaan, om te ontdekken wat ze willen, dat is best een stap voor mijn klanten. Ergens vragen ze zich ook wel af of ze dat wel zomaar mogen doen. Het voelt best een beetje egoïstisch. Toch weten ze ook heel goed dat het zo niet langer door kan gaan en dat al dat gestress en hun slechte humeur ook zijn weerslag heeft op het gezin. Ze begrijpen heel goed dat wanneer ze door coaching meer (zelf)vertrouwen hebben en beter weten wat ze willen, ze veel gelukkiger zijn en dat iedereen thuis daarvan zal profiteren.

Ze zijn behulpzaam, betrokken en ontzettend loyaal.
Ze staan als eerste klaar om anderen te helpen. Bij een deadline voor een belangrijk project zullen zij niet naar huis gaan tot het werk af is. Afspraak, is afspraak. Nee zeggen doen mijn klanten niet graag, ookal gaat dat soms ten kosten van zichzelf.

Mijn klanten stellen hoge eisen aan zichzelf en hebben het gevoel dat ze falen. Ze hebben hard gestudeerd om die mooie baan te krijgen en te settelen. Nu is het plaatje compleet en lijkt hun leven perfect, maar ze voelen zich doodongelukkig.Deze vragen hebben mijn klanten.


Hoe krijg ik meer rust en balans in mijn leven?
Voor mijn klanten voelt het alsof ze in een rijdende trein zitten waar ze niet meer uit kunnen stappen. Ze hebben het gevoel om altijd tekort te schieten. Ze presteren voor hun gevoel niet goed genoeg op het werk en thuis zijn ze niet de moeder die ze zo graag willen zijn.

Wat voor werk past er bij mij en mijn leven nu?
De baan die mijn klanten hebben past niet meer bij het leven dat ze nu hebben, het leven als moeder. Waar ze vroeger structureel overwerken ook al niet fijn worden, staat het werk nu niet langer meer op 1. Ze willen thuis zijn om samen te eten en het bad/bed ritueel te doen. Daarnaast verlangen ze ernaar af en toe tijd voor zichzelf te hebben.

Wat wil ik? Wat is voor mij belangrijk?
Mijn klanten zijn zo druk met drukte van het dagelijkse leven, dat ze geen tijd meer hebben om stil te staan bij de verlangens die ze zelf hebben, terwijl wel echt hun grootste verlangen is. Ze geloven dat je in je leven vooral moet doen waar je gelukkig van wordt. Deze boodschap willen ze dolgraag mee geven aan hun eigen kind(eren).

Herken jij jezelf?


Denk jij bij het lezen van deze pagina, dat ben ik! Dan is coaching wellicht interessant voor jou.

Lees hier meer over coaching

Heb jij vragen? Wil jij weten waar ik jou bij kan helpen? Je mag altijd contact met mij opnemen. Stuur een mail naar info@hrmns.nl of bel/app naar 06-38414985.

Wil je eerst meer lezen over mij? Dat kan hier op de over mij pagina.