Met welke moeders ik werk - HRMNS.Coaching
Met wie ik werk

Moeders met wie ik werk.


Jij neemt geen genoegen met zomaar een baantje.
Maar jij zult jezelf nooit een ambitieuze carrièrevrouw noemen. Werken doe jij niet alleen maar omdat het financieel nou eenmaal moet. Werken is voor jou veel meer.

Het voelt als tijd voor jezelf en daarom wil jij werk doen wat jou plezier en voldoening geeft. Werk waarmee jij van waarde kunt zijn voor de maatschappij en waarin jij jezelf kan ontwikkelen op een ander gebied dan als moeder.

Jij kiest niet snel voor jezelf.
Naar een coach gaan, om te ontdekken wat jij wilt, dat is voor jou best een stap en ergens vraag jij jezelf ook wel af of jij dat mag. Het voelt best een beetje egoistisch. Toch weet jij ook wel dat het zo niet langer door kan gaan en dat jouw stress en slechte humeur ook zijn weerslag heeft op je gezin. Als jij meer vertrouwen in jezelf hebt en beter weet wat jij wilt, dan zal het hele gezin daarvan meeprofiteren.

Perfectionisme is jou niet onbekend.
Je bent een harde werker en vraagt altijd het uiterste van jezelf. Kwalitatief het beste werk afleveren, dat doen waar jij echt in uitblinkt. Dat is heel belangrijk voor jou.

Jij bent behulpzaam en betrokken.
Jij staat altijd als eerste klaar om anderen te helpen. Een verjaardag zul jij niet snel vergeten en jij weet precies hoe die ene vriendin haar koffie het liefste drinkt.

Nee zeggen, dat vind je oprecht niet fijn om te doen, en daarmee laat je anderen snel over jouw grens heen gaan. Jij zou best eens vaker nee willen zeggen, je weet alleen nog niet goed wanneer en hoe je dat doet.

Deze vragen hebben mijn klanten.

Hoe krijg ik meer rust en balans in mijn leven?
Voor mijn klanten voelt het alsof ze in een rijdende trein zitten waar ze niet meer uit kunnen stappen. Ze hebben het gevoel om altijd maar te falen. Ze kunnen niet goed genoeg presteren op hun werk en thuis zijn ze niet de moeder die ze zo graag willen zijn.

Wat voor werk past er bij mij en mijn leven nu?
De baan die mijn klanten hebben past niet meer bij het leven dat ze nu hebben. Waar ze vroeger structureel overwerken ook al niet fijn worden, is dat met een gezin gewoon echt een probleem. Ze willen wanneer ze thuis zijn echt aandacht kunnen geven aan de kinderen en niet nog bezig zijn met werken.

Wat wil ik? Wat is voor mij belangrijk?
Mijn klanten zijn zo druk met de hectiek van het dagelijkse leven, dat ze geen tijd meer hebben om stil te staan bij de verlangens die ze zelf hebben. Terwijl dit ook wel echt hun grootste verlangen is. Ze geloven dat je in je leven vooral moet doen waar je gelukkig van wordt. Deze boodschap geven ze immers ook zo mee aan hun kinderen.

Herken jij jezelf?

Denk jij bij het lezen van deze pagina, dat ben ik! Dan is coaching wellicht interessant voor jou.

Lees hier over coaching

Heb jij vragen? Wil jij weten waar ik jou bij kan helpen? Je mag altijd contact met mij opnemen. Stuur een mail naar info@hrmns.nl of bel/app naar 06-38414985.

Wil je eerst meer lezen over mij? Dat kan hier op de over mij pagina.