"Al schrijvend kom je dichterbij je ware verlangens."

Schrijfkracht! Ontdek wat jij nu belangrijk vindt!

Wanneer je niet meer gelukkig bent in je werk of je niet weet hoe je verder moet, dan is dat vaak de vraag die door je hoofd spookt.

Baal jij ervan dat er maar niks verandert. Voelt het alsof je stil staat, terwijl je eigenlijk wilt bewegen? Heb jij gedachten genoeg, maar lukt het maar niet om duidelijk te krijgen wat je NU wilt doen?

Wanner je geen idee hebt of juist ronddwaalt in duizenden gedachten is het lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Wat jouw eerste stap zou kunnen zijn.

Je wilt weten welke richting je op wilt, wat jouw volgende stap moet zijn zodat je nu in actie kunt komen.

In de workshop Schrijfkracht!, help ik je door middel van creatief en intuïtief schrijven inzicht krijgen in wat er NU belangrijk voor jouw is, zodat jij die eerste stap kunt zetten en kunt gaan doen!

Wil jij focus op wat voor jou NU belangrijk is? Inzicht in wat jouw eerste stap is.
Doe dan mee met Schrijfkracht!

Over Schrijfkracht.

Tijdens de workshop ga je in een kleine groep (max. 4 deelnemers) onder mijn begeleiding aan de slag met korte, effectieve en verrassende schrijfoefeningen rondom de vraag: wat wil ik nu?

Door deze manier van schrijven ga je uit je hoofd en naar je hart. Je hoeft geen Carry Slee of een grammatica wonder te zijn om te kunnen schrijven.

Intuïtief schrijven zorgt direct voor overzicht, geeft inzicht en helpt je om nieuwe mogelijkheden te zien.

Andere voordelen van schrijven zijn:

  • Het is bewezen effectief bij het verminderen van stress
  • Wanneer je schrijft is er minder ruimte voor jouw kritische stem, waardoor jouw verlangens makkelijker naar boven komen.
  • Schrijven helpt je met het verwerken van allerlei emoties.
  • Schrijven zorgt voor rust in je hoofd.

Naast het schrijven maakt ook het voorlezen van je schrijfsels onderdeel uit van deze workshop. Door een stem te geven aan je eigen schrijfsel maak je het krachtiger en kun je met meer afstand naar jouw verhaal kijken. Door met elkaar te delen ontstaan weer nieuwe inzichten. Natuurlijk bepaal jij altijd zelf of/wat je deelt in de groep.

Resultaat.

Na het volgen van de workshop schrijfkracht, weet jij wat je NU wilt doen. Er komt meer rust in je hoofd, omdat jij weet welke stap jij NU wilt gaan zetten. Waar jij de komende tijd op wilt focussen.

Mis je focus als ondernemer, weet je niet wat de volgende stap is in je loopbaan of twijfel je of je nog wilt blijven in je huidige baan? De workshop is geschikt voor iedereen met een (werkgerelateerde) ontwikkelingsvraag. De workshop geeft je hierin dat eerste belangrijke inzicht en helpt je om die eerste stap in de goede richting te zetten.

Daarnaast is de workshop natuurlijk ook een moment om even bewust stil te staan bij jezelf en dat wat er voor jou echt toe doet. Schrijfervaring of talent is niet nodig.

Meedoen?!

De eerst volgende workshop staat gepland op: vrijdagochtend 14 februari 2020. De workshop is inclusief koffie/thee en een notitieboekje. Neem zelf een pen mee waar je fijn mee schrijft.

We starten om 9.30, inloop vanaf 9.15, en zijn klaar om 12.00

De workshop vindt in Gouda (en omgeving) en zal goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Wil je meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@hrmns.nl

Voor de workshop vraag ik een bijdrage van € 47,= incl. BTW

Ervaringen van deelnemers

De effectiviteit van deze korte workshop Schrijfkracht heeft mij positief verrast. Na de warme ontvangst en uitleg kregen wij duidelijke opdrachten waar ik direct veel van heb geleerd, grappig dat de inzichten als vanzelf kwamen. En dit keer niet uit mijn hoofd, maar rechtstreeks uit mijn pen.

Lindsey is deskundig, hartelijk en open, wat maakt dat je je direct thuis voelt en ik mijn beste beentje voor heb gezet. Ik ben weer een leuke en leerzame ervaring rijker en ga dit zeker zelf toepassen. Ik gun dit iedereen, jij jezelf ook?

Super bedankt Lindsey!”

Liesbeth

Ik werd warm welkom geheten in de gezellig woonkamer. We waren met een kleine groep van zeer uiteenlopende vrouwen die elkaar niet kende.

De eerst schrijfopdracht die we deden zorgden ervoor dat meteen duidelijk werd wat de bedoeling was en door deze opdracht leerde je meteen iedereen kennen. Ik vond het heel fijn te merken dat de groep direct veilig aanvoelde, zonder oordeel over wat de ander schreef.

Door de oefeningen die werden gegeven kreeg je al snel meer inzicht in jezelf en je omgeving. Ik vond het een zeer inspirerende en leerzame ochtend. Ik zou deze workshop dan ook zeker aanbevelen. Ook als je niet van schrijven houdt, kan dit een goede manier zijn om over de schrijfdrempel heen te stappen en jezelf op deze manier te leren kennen.

Lyanne

Keurig voorbereid, duidelijk en uitnodigend staat alles klaar. Je bent hartelijk, vriendelijk en maakt goed contact. Superbelangrijk, want zo voel je je welkom en veilig! Je legt duidelijk uit, alles mooi op de flip-over. Je geeft ruimte om tussendoor met elkaar te praten. Er ontstaat verbinding. Fijn!

Jannie

 

Ontvang 2x per maand een e-mail met mijn inspiratie update.

Probeer het eens! Blijken mijn e-mails voor jou toch niet waardevol. Dat kun je altijd weer eenvoudig uitschrijven.

Over mij

Ik ben Lindsey Hermans, en als loopbaancoach werk ik met veel plezier met vrouwen die weer gelukkig willen zijn in hun werk en leven. Ik help je ontdekken wat jij belangrijk vindt, zodat jij met vertrouwen kunt kiezen voor wat er bij jou past.

Social media

Contactgegevens

  • Tarweakker 6, 2743 EW Waddinxveen
  • info@hrmns.nl
  • 06-38414985
  • KVK Rotterdam 67937713
  • Privacy verklaring
Scroll naar top