Workshop Schrijfkracht! Speciaal voor werkende moeders - HRMNS.Coaching
Schrijfkracht

Workshop Schrijfkracht!

Als werkende moeder heb je het druk.
Tijd om stil te staan bij jezelf en wat op dit moment voor jou belangrijk is daar ontbreekt het je aan. S 'avonds wanneer je eindelijk toe bent aan slaap, begint het gepieker.

Honderden gedachten razen dagelijks door ons hoofd, waardoor het soms moeilijk is om dan nog rust te vinden. Er gebeurt vanalles om ons heen dat invloed heeft op hoe we onszelf voelen. Het kan zorgen voor stress en een gevoel van onrust. Het lukt je gewoon niet meer om de rust te vinden en stil te staan bij wat jij zelf nodig hebt.


Rust in je hoofd door schrijven
Praat je over rust in je hoofd, dan leg je al snel de relatie met meditatie, yoga en mindfullness. Voor veel mensen werkt dat heel goed, maar niet iedereen vind het even makkelijk om "niks" te denken en doen. Dat geldt zeker ook voor mij. Op een matje tijdens de les helpen yoga en mindfullness mij best, maar eenmaal thuis in bed worden drijven die wolkjes van gedachten helemaal niet voorbij, maar blijven ze gewoon hangen.

Ik zocht naar een praktische manier om mijn gedachten te ordenen en gevoelens en ontdekte dat ik het fijn vind om ze letterlijk van mij af te schrijven. Wil jij ontdekken of intuïtief schrijven ook werkt voor jou?Dan is mijn workshop Schrijfkracht! iets voor jou.Hoe werkt het?


Intuïtief schrijven, schrijven zonder denken.
Je hoeft geen Carry Slee, of grammatica wonder te zijn om te kunnen schrijven. Intuïtief schrijven kan iedereen en is wetenschappelijk bewezen effectief als het gaat over het verminderen van stress en het benoemen van emoties. Je zet je pen op het papier en als vanzelf schrijf je op wat op dit moment voor jou belangrijk is.

Meer voordelen van intuïtief schrijven:
1. Schrijven zorgt voor overzicht, geeft inzicht en helpt je nieuwe mogelijkheden zien.

2. Wanneer je schrijft is er minder tijd voor jouw kritische stem om bezwaren en belemmeringen te bedenken, waardoor je werkelijke verlangens makkelijker naar boven komen.

3. Schrijven maakt je rustig, en noemen ze ook wel een vorm van actieve meditatie. Ideaal voor doeners, zoals ik zelf ook ben.


Praktisch
In mijn workshop Schrijfkracht! ga je in een kleine groep (max. 4 andere deelnemers) onder mijn begeleiding aan de slag met korte, effectieve en verrassende schrijfopdrachten rondom het thema: Wat heb ik nu nodig?

Door op deze manier te schrijven ga je zoveel mogelijk úit je hoofd en naar je hart. Na het schrijven deel je je schrijfsels met de andere deelnemers (alleen als je dat zelf wilt). Hiermee geef je ook een stem aan wat er voor jou echt toe doet.

In de workshop ervaar je direct de kracht van deze manier van omgaan met je gedachten. Na de workshop kun jij thuis ook aan de slag en rust in je hoofd creëren met behulp van intuïtief schrijven.

Voor wie?:
Geschikt voor iedereen die al graag schrijft of daarmee wil beginnen, of gewoon nieuwsgierig naar intuïtief schrijven. Talent is niet nodig!

Wanneer?:
De data voor de workshop (2019) zijn: 29 mei (nog 2 plekken), 26 juni, 25 september, 23 oktober, 27 november en 11 december.
De workshop is inclusief koffie/thee en een notitieboekje. Zelf meenemen: een pen waar je fijn mee schrijft.

Tijd?:
We starten om 9.30, inloop vanaf 9.15, en zijn klaar om 11.30.

Waar?:
De workshop vindt plaats bij mij aan de keukentafel in Waddinxveen (vlakbij Gouda). Mijn praktijk is eenvoudig bereikbaar en ligt op ca. 5 minuten rijden vanaf afslag 20 van de A12 (Utrecht naar Den Haag).

Kosten?:
De kosten voor deelname aan deze workshop Schrijfkracht! bedragen € 15,= incl. BTW.

Wil je meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@hrmns.nl, dan krijg je binnen 3 werkdagen een antwoord van mij terug. Wil je liever bellen of app-en? Je kunt contact met mij opnemen op 06-38414985.

Neem ik niet op? Laat dan gerust een voicemail-bericht achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.