Lindsey Hermans - HRMNS.Coaching

Over mij.

Werk dat ik leuk vind, dat is voor mij niet weggelegd
Lang was dit mijn stelligste overtuiging. Werken moet nou eenmaal en ik had al helemaal geen idee wat ik zelf eigenlijk leuk vond.

Het verlegen meisje
Mijn schooltijd doorliep ik zo onopvallend mogelijk. Ik werkte altijd hard, deed goed mijn best. Ik was heel goed in het mezelf aanpassen aan de verwachtingen die ik dacht dat er waren. Dat werkte goed voor mij. Ik slaagde in een keer voor de HAVO, maar had toen al geen idee wat ik wilde.Leer een vak, kies voor bouwkunde
Bouwkunde, dat vond mijn vader echt iets voor mij. Eerst rebelleerde ik – wat overigens mijn enige puberactie ooit was - en koos voor een studie als radiodiagnostisch laborant. Ik kwam er al snel achter dat die opleiding niet bij mij paste en na een hoop gedoe thuis stopte ik ermee. Een jaar later volgde ik braaf mijn vaders advies, zelf iets kiezen wat bij mij past bleek ik immers toch niet te kunnen.

Mijn studie vond ik best leuk
Ik kon echt genieten van de creativiteit die ik kwijt kon in de tekenlessen en de gezelligheid van mijn medestudenten. Wat ik na mijn studie wilde gaan doen, dat wist ik niet. Eigenlijk leek niks mij leuk dus ging ik door met studeren. Zo haalde ik ook mijn diploma als Architect.

Na mijn studie ging ik aan de slag als bouwkundig adviseur
Het plezier in het ontwerpen was ik door alle eisen die werden gesteld op de universiteit inmiddels wel verloren. Ik ging aan de slag als bouwkundig adviseur bij een vastgoedadviesbureau. Als snel wist ik dat ik niet op mijn plek zat.

Ik had alles voor elkaar
Een vriend, een huis en een goed betaalde baan incl. auto van de zaak. Wat bijna niemand wist dat ik al jaren op mijn tandvlees liep. Dat elke dag een gevecht was om weer naar mijn werk te gaan. Ik was doodongelukkig, maar over stoppen durfde ik alleen maar te dromen.

Verlof zonder schuldgevoel
De zwangerschap en geboorte van mijn dochter gaven mij eindelijk wat rust en broodnodige afstand van mijn werk. Ondanks de gebroken nachten, reflux en darmkrampjes van onze dochter knapte ik echt op. Na een half jaar zat mijn verlof erop en moest ik weer terug.

Natuurlijk was er niks verandert
Al had ik het zo gehoopt, alles was nog hetzelfde. Binnen no-time ging ik weer kopje onder. Moe, gefrustreerd en met een hopeloos gevoel kwam ik na iedere werkdag thuis. Ik wist dat het anders moest, maar ik had geen idee hoe. Ik kon toch niet zomaar stoppen?!

Op een gewone doordeweekse dag viel het kwartje.
Ik had net mijn dochter weggebracht naar het kinderdagverblijf en ik zat weer eens huilend in de auto onderweg naar mijn werk. Dit was niet zoals ik het voor me had gezien. Waarom bracht ik ons meisje weg, terwijl ik naar een plek ging waar ik helemaal niet wilde zijn? Waar was ik mee bezig? Wat voor voorbeeld gaf ik haar zo mee?

Er moest nu iets veranderen. Kon ik het niet voor mezelf, dan moest ik het doen voor haar!

Ik ging op zoek naar hulp
Na lang twijfelen en zoeken vond ik een coach. Ik maakte een e-mail die ik vervolgens twee weken niet durfde te versturen. Dat deed ik pas toen we terugkwamen van een korte vakantie in New York. Door alle werkstress had ik niet kunnen genieten. Dit was het laatste duwtje dat ik nodig had.

Je hoeft dit niet alleen te doen.
Eindelijk kon ik mijn verhaal kwijt en werd ik begrepen. Deze coach snapte mij helemaal. Wat een opluchting. Het voelde of er na al die jaren eindelijk weer wat licht was aan het einde van een toch wel erg donkere tunnel.

De eerste stap
In de coachgesprekken bleek al snel hoezeer ik mezelf al jaren wegcijferde. Er moest iets veranderen en ik wist precies wat. Ik moest weg! Weg uit die baan. Het moeilijkste dat ik ooit heb gedaan. Een onzekere stap, want op dat moment was ik er helemaal nog niet uit wat ik dan wel wilde.

Wat wil ik?
Het coachtraject was een rollercoaster van confrontaties met mezelf en ontdekkingen over wie ik ben. Ik raakte gefascineerd door het coach vak en alles wat daarover te leren viel. Het was voor het eerst dat ik ergens zo enthousiast en blij over was.

Ik durfde te kiezen vanuit mijn hart
Mijn zelfvertrouwen groeide en toch nog wat voorzichtig durfde ik een keuze te maken voor een nieuwe richting in mijn leven. Ik koos voor een opleiding tot coach voor loopbaanbegeleiding- en persoonlijke ontwikkeling. Het begin van een nieuw en ander leven, dat past bij wie ik ben.

In 2017 start met mijn praktijk als loopbaancoach
Nooitgedacht dat ik ooit als zelfstandig ondernemer zou gaan werken. Een groot avontuur waarin ik mezelf regelmatig tegenkom en keuzes moet maken. Ik weet wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Ik heb geleerd dat ik keuzes mag maken die bij mij passen. Daar heb ik als coach en als ondernemer elke dag weer profijt van.

De blije werkende moeder
Ik ben dol op mijn meisje maar ik ben echt een leukere moeder als ik ook met plezier kan werken. Nu past het werk dat ik doe bij mijn leven. Dat heb ik alleen maar kunnen vinden door eerst te kiezen voor mezelf en aan de slag te gaan met een coach.

Ik doe nu wat bij mij past
Er zijn voor mij maar een paar dingen echt belangrijk in het leven. Gezondheid, familie en liefde. Liefde voor anderen, maar eerst voor jezelf. Het leven is te kort om jezelf te veroordelen tot een rotbaan, je altijd maar schuldig te voelen en het idee te hebben dat je aan alle kanten faalt. Jij mag ook kiezen voor jezelf en wat jou gelukkig maakt in dit leven.

Jij hoeft je ook niet neer te leggen bij werk dat niet bij het leven past als moeder.
Ook jij mag ook op zoek gaan naar wat jij graag wil en wat voor jou belangrijk is in je leven. Wil je graag eens een keer vrijblijvend met mij in gesprek? Dat is natuurlijk mogelijk.

Je kunt mij e-mailen op info@hrmns.nl, dan krijg je binnen 3 werkdagen een antwoord van mij terug. Wil je liever bellen of app-en? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt contact met mij opnemen op 06-38414985. Ben ik er even niet? Laat dan gerust een voicemail-bericht achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Vragen? Meer weten over coaching of vrijblijvend kennismaken?
Neem dan gerust contact met mij op.

Contact

Meer over mij.


Ik ben een echt Zeeuws meisje.
Geboren en getogen in het Zeeuwse Goes ben ik nog altijd een groot liefhebber van alles dat Zeeuws is: mijn familie, mosselen, de overheerlijke bolussen, langgerekte stranden en de meestal filevrije snelweg (ja, het is er maar eentje).

Inmiddels woon ik alweer jaren samen met mijn vriend Dean en dochter Ella in Waddinxveen, maar ik ben ook nog regelmatig in Zeeland te vinden.

Als ik niet weet hoe iets zit, dan zoek ik het uit.
Als kind was ik al nieuwsgierig en dol op puzzels. Ik zoek graag uit hoe iets zit, wat hoort bij elkaar en wat niet. Zo analyseer ik ook graag samen met clienten hun vraagstukken. Wat doet ertoe en wat is ballast. Wat heb je nodig om jouw puzzel weer kloppend te krijgen.

Ik ben dol op mooie verhalen
Als kind verslond ik stapels boeken met de mooiste verhalen. Ik ging er helemaal in op. Nu nog is lezen een van mijn favoriete bezigheden en laat ik mezelf graag inspireren door de verhalen die mijn clienten met mij delen.

De natuur is voor mij een bron van inspiratie en rust.
Als mijn hoofd vol is ga ik het liefste naar buiten voor een frisse neus en een leeg hoofd.

Ik ben een creatieve duizendpoot.
Ik teken, schilder, schrijf, dicht, bak en knutsel. Voor mezelf maar ik gebruik ook graag creatieve methodieken in mijn coaching. In mijn praktijk merk ik dat clienten vaak vastzitten in denken. Door op een andere creatieve manier naar hun vraag te kijken komen ze zonder veel moeite tot de meest verrassende inzichten.

Ook ik heb nog dromen.
Die gaan over een klein boerderijtje met een moestuin en een boomhut, een eigen boek en een atelierruimte waar ik de mooiste workshops kan verzorgen.


Wil je met mij komen kennnismaken? Neem gerust contact met mij op. Dan maken we op korte termijn een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact