Loopbaanbegeleiding gaat over jou!

Jij bent niet meer gelukkig in je werk en weet niet meer wat je nu wilt doen.

Je weet niet wat jouw volgende stap moet zijn. Je vraagt jezelf af wat jij zelf het liefste wilt. Wat jou plezier en voldoening geeft en waar jij goed in bent.

Om te weten wat jij wilt, moet je weten wie je bent.

Je kunt alleen een goede en duurzame keuze maken voor een nieuwe richting in je werk, als je weet wie je bent en wat er echt bij jou past.

Loopbaanbegeleiding gaat vooral over het uit puzzelen en in beeld brengen van wie jij bent!

Door het vergroten van jouw zelfkennis (inzicht), creëren we duidelijkheid en onderscheiden we wat er echt toe doet en wat bijzaak is (overzicht), zodat jij weer wat je wilt, wat er echt bij jou past en welke nieuwe stap daarbij hoort (uitzicht).

Inzicht. Met een open blik onderzoeken we hoe jij hier gekomen bent. Welke kennis en ervaringen jij mee neemt. Waar je goed in bent en wat jij belangrijk vindt. 

Overzicht. We brengen alle resultaten van het zelfonderzoek in beeld en zetten deze fysiek op papier in de vorm van een loopbaankompas.

Uitzicht. Met behulp van dit persoonlijke loopbaankompas, kun jij jouw nieuwe richting bepalen en stappen zetten.

"Je kunt altijd weer opnieuw kiezen,
hoe moeilijk dat soms ook lijkt"

Wil jij vandaag nog aan de slag?
Hier lees je meer over de praktische zaken van loopbaanbegeleiding.

Praktisch.

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is natuurlijk bedoelt om kennis te maken en te ervaren of er een “klik”is, maar ook om af te stemmen of ik jouw de ondersteuning kan bieden wat jij zoekt.

Overweeg jij na dit gesprek om met mij aan de slag dan maak ik een offerte op maat. Wanneer jij besluit dat je met mij wilt starten, gaan we samen aan de slag.

Mijn individuele loopbaantrajecten bestaan doorgaans uit 8 gesprekken van 1,5 uur, maar een andere invulling is afhankelijk van jouw situatie ook mogelijk.

Met behulp van oefeningen, maatwerk opdrachten en gesprekken, help ik jouw het antwoord te vinden op de door jouw geformuleerde loopbaan- of persoonlijke ontwikkelingsvraag. Hierbij toetsen we gedurende het hele traject of we samen op de goede weg zijn.

De gesprekken plannen we, in overleg, doorgaans om de 2-3 weken in. Hierdoor duurt een traject in totaal ongeveer 6 maanden.

Tussen de gesprekken door ga jij zelf aan de slag met opdrachten die passen bij jouw vraagstuk. De voorbereiding voor een gesprek kost je ongeveer een half uur tot een uur per keer.

Resultaat.

Loopbaanbegeleiding zorgt voor inzicht. Na een loopbaantraject kun jij met zelfvertrouwen kiezen voor werk dat bij jou past. 

Je hebt inzicht in wie je bent, waar je goed in bent, wat je zelf belangrijk vindt en waar je naar verlangt, waardoor je beter en makkelijker keuzes kunt maken in je werk en leven.

De investering voor loopbaanbegeleiding is  €1.800,= voor 8 gesprekken (incl. BTW). Dit is inclusief opdrachtmateriaal, mijn voorbereiding en tussentijdse begeleiding tijdens het coachtraject. Daarna kun je gedurende een half jaar na afronding van het traject bij mij terecht met al je loopbaanvragen en heb je aan het einde van dit half jaar een terugkomgesprek. 

Heb jij minder gesprekken nodig? Dat kan natuurlijk ook. In overleg bepalen wij de exacte invulling van jouw traject.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Waddinxveen (vlakbij Gouda). Mijn praktijk is eenvoudig bereikbaar en ligt op ca. 5 minuten rijden vanaf afslag 20 van de A12 (Utrecht naar Den Haag).

Is Waddinxveen voor jou lastig te bereiken en wil je liever op een andere locatie afspreken? Dat is in overleg zeker ook mogelijk.

Afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Neem dan gerust contact met mij op.

Wat mijn klanten zeggen
Bij het opstarten van het loopbaantraject was ik onzeker over wat ik wel en niet goed kan en wat ik wel of niet wil.

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject bij Lindsey. Ze durft alles te zeggen wat nodig is en geeft je de ruimte om te zijn zoals je bent. Ik heb ontdekt dat ik tevreden en trots kan zijn op wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. Met alles wat ik nu weet over mezelf, kan ik weer met zelfvertrouwen keuzes maken in mijn loopbaan.
Loopbaanbegeleiding 1
Renata
Ik heb een traject bij Lindsey gevolgd omdat ik niet meer tevreden ben met mijn huidige baan. Ik wilde graag ontdekken welke kwaliteiten ik heb en welk beroep daarbij past. Aan de hand van de verschillende opdrachten heb ik mezelf echt leren kennen en heb ik grote stappen gezet op weg naar mijn droombaan!
Loopbaanbegeleiding 2
Marieke
Ik heb de sessies bij Lindsey als heel inspirerend ervaren. De focus ligt op het persoonlijke, op het ontdekken van de innerlijke motivaties. Hierbij had ik echt een aantal eye-openers waar ik zelf niet of moeilijk achter zou zijn gekomen. Ook was ik heel erg onder de indruk van Lindsey's doortastende vraagstelling. Ik kan haar echt van harte aanbevelen voor ieder die stilstaat (in zijn loopbaan) en wil ontdekken wat hij nou eigenlijk het liefste wil doen.
Loopbaanbegeleiding 3
Alexander
Vraag jij jezelf af of ik de loopbaancoach ben voor jou?

Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over mij

Ik ben Lindsey Hermans, en als loopbaancoach werk ik met veel plezier met vrouwen die weer gelukkig willen zijn in hun werk en leven. Ik help je ontdekken wat jij belangrijk vindt, zodat jij met vertrouwen kunt kiezen voor wat er bij jou past.

Social media

Contactgegevens

  • Tarweakker 6, 2743 EW Waddinxveen
  • info@hrmns.nl
  • 06-38414985
  • KVK Rotterdam 67937713
  • Privacy verklaring
Scroll naar top