LOOPBAAN BEGELEIDING

Ik help jou ontdekken waar jij (weer) gelukkig van wordt in je werk!

Lindsey Hermans - loopbaanbegeleiding

Wil je juist nu starten met een loopbaantraject, maar denk je dat dit niet kan door de corona uitbraak? Weet dan dat ik ook ervaring heb met online loopbaanbegeleiding. Via Zoom voeren we de 1-op-1 gesprekken en tussendoor krijg je van mij per e-mail opdrachten ter voorbereiding.  

Twijfel je nog of online loopbaancoaching voor jou werkt? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek en ervaar het zelf.

Over loopbaanbegeleiding

Het liefste wil je altijd precies weten wat je wilt. Nooit meer twijfelen en zonder enige angst of onzekerheid keuzes maken die het beste zijn voor jou. Soms lijkt het wel of loopbaanbegeleiding of coaching de oplossing is voor alles. Een beetje te mooi om waar te zijn, of niet? Dat klopt, want dat is ook zo!

Loopbaanbegeleiding is geen wondermiddel,  maar het zorgt wel voor:

  • inzicht in jouw kwaliteiten, in je eigen (denk)patronen, in hoe jij keuzes maakt en in datgene waar jij werkelijk ten diepste verlangt.
  • dat jij makkelijker keuzes kunt maken die echt bij jou passen.
  • jij met meer plezier en  (zelf)vertrouwen kunt werken en leven.

 

Loopbaanbegeleiding zorgt ervoor dat je weet wie jij bent en wat je wilt. Met die (zelf)kennis op zak is het makkelijker om te focussen op wat jij belangrijk vindt. Om richting te bepalen en vast te houden. Om concrete stappen te zetten die je verder brengen en te doen wat bij jou past, in je werk en in je leven.

Klinkt dat goed? Lees dan hieronder verder over de invulling van mijn coachtrajecten

Een loopbaantraject

Als jij na een vrijblijvend kennismakingsgesprek het besloten dat je met mij aan de slag wilt, dan maken we verdere afspraken.

Ik werk met loopbaanbegeleidingstrajecten die doorgaans bestaan uit 6 a 8 gesprekken van 1,5 uur, welke om de 2 – 3 weken plaatsvinden. Tijdens de gesprekken gaan we aan de slag met de loopbaan-/ persoonlijke ontwikkelingsvraag die door jou, samen met mij, aan het begin van het traject wordt geformuleerd.

Geen enkel loopbaantraject is hetzelfde, ik kijk altijd naar wat JIJ nodig hebt. Voor jou creëer ik dan ook met veel plezier een maatwerk invulling passend bij jouw vraag en wie jij bent.

Diverse creatieve en interactieve loopbaanoefeningen gecombineerd met gesprekken helpen jou ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij zelf het allerliefste wil doen in je werk.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Resultaat

Creatieve loopbaanbegeleiding zorgt voor inzicht, duidelijkheid en focus. Het zorgt ervoor dat jij beter in staat bent om keuzes te maken in je werk en leven, die echt bij jou passen.

Na een loopbaantraject heb jij:

  • inzicht in wie je bent en wat jij nodig hebt om te gaan voor die baan waarin jij helemaal tot je recht komt;
  • meer (zelf)vertrouwen om te kiezen voor die baan die je uitdaagt en voldoening geeft
  • duidelijk in beeld waarom je huidige baan niet voor je werkt, en wat voor werk wel past bij wat jij belangrijk vindt;
  • minder last van piekeren en stress, omdat je weet wat jou ontspant en hoe jij gewoon weer lekker kunt werken;
  • meer rust, omdat je minder twijfelt over de keuzes die je maakt 

De investering voor een loopbaantraject van 6 gesprekken bedraagt € 1.350,= incl. BTW voor particulieren (excl. BTW voor bedrijven). 

Heb jij minder gesprekken nodig? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met mij op en we maken direct een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Wil je juist nu starten met een loopbaantraject, maar denk je dat dit niet kan door de corona uitbraak? Weet dan dat ik ook ervaring heb met online loopbaanbegeleiding. Via Zoom voeren we de 1-op-1 gesprekken en tussendoor krijg je van mij per e-mail opdrachten ter voorbereiding.  

Twijfel je nog of online loopbaancoaching voor jou werkt. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek en ervaar het zelf.