LOOPBAAN BEGELEIDING

Na jarenlang hard studeren ging je aan het werk. Je koos voor een baan die paste bij je studierichting. Een logische stap, maar niet gekozen vanuit wat jij zelf belangrijk vindt. Nu ben je een paar jaar verder en merk je al langere tijd dat dit werk echt niet meer bij je past. 

Sterker nog, wanneer je s ’ochtends wakker wordt schiet de stress al in je lijf. Je moet weer naar je werk. Werk dat je niks oplevert anders dan stress, een slecht humeur en o ja, een goed salaris. Gelukkig toch nog iets positiefs.

Echt leuk heb jij je werk nooit gevonden

Aan familie en vrienden vertel je wel eens dat het niet meer zo leuk is allemaal, maar je durft nooit echt te zeggen hoe het echt met je gaat. Wie zou dat nou begrijpen?

Voor de buitenwereld lijkt er namelijk helemaal niks aan de hand en heb jij het dik voor elkaar. Een mooi huis, lieve vriend en een belangrijke baan. Het voelt allemaal als een hoop schone schijn. 

Leuk heb jij je werk nooit gevonden, maar nu is de maat vol. 

Jij wilt werk dat past bij jou en wie jij bent, je hebt alleen nog geen idee wat voor werk dat zou moeten zijn. 

 

Jij wilt werk waarin je helemaal jezelf kan en mag zijn

Werk dat past bij wie je bent. Daarnaast zou je het ook heel fijn vinden als je:

 • meer vertrouwen hebt in jezelf en wat je kunt, zodat je niet meer bang bent om je baan kwijt te raken
 • met energie thuiskomt na een dag hard werken
 • nee kunt zeggen als dat voor jou nodig is , en dat dit gewoon goed voelt
 • gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet
 • gewoon met meer plezier werkt.

Als loopbaancoach help ik je graag ontdekken waar een baan aan moet voldoen, zodat die echt bij jou past!

Werk dat past als je favoriete jas

Natuurlijk, de ideale baan bestaat niet. Elke baan heeft zo zijn mindere kanten en dat is helemaal niet erg. Zolang de positieve kanten maar overheersen. Je opstaat met een gevoel van: yes! ik mag weer vandaag! 

Je op weg naar je werk al bedenkt wat voor leuks je die dag allemaal op de agenda hebt staan. Je werkt in een omgeving met gelijkgestemde collega’s en waarin je kunt werken aan uitdagende projecten. 

Dan kom jij na een dag werken thuis met mooie verhalen, ervaringen en energie en vertel je op een verjaardag honderduit over je werk. Dan doe jij werk dat past als je favoriete jas.

Het resultaat van loopbaanbegeleiding

In het traject loopbaanbegeleiding gaat we op zoek naar wat is voor jouw onmisbaar als het gaat over je werk. Waar ben jij goed in? Wat doe jij het allerliefste? Waar word jij blij van?

Samen gaan we de diepte in om erachter te komen wat jij zelf echt belangrijk vindt in je werk, zodat jij kunt kiezen voor en baan die echt past bij wie jij bent!

Geen enkel loopbaantraject is hetzelfde, ik kijk altijd naar wat JIJ nodig hebt. Voor jou creëer ik daarom ook met veel plezier een maatwerk invulling passend bij jouw vraag en wie jij bent. Diverse creatieve en interactieve loopbaanoefeningen en persoonlijke gesprekken helpen jou bij het vinden van het antwoord op jouw loopbaanvraag.

De investering voor het traject loopbaanbegeleiding is €1.800,= incl. BTW (excl. BTW voor bedrijven).

Dit krijg je hiervoor
 • 6 privé coachgesprekken van 1,5 uur
 • persoonlijke begeleiding tijdens jouw gehele loopbaantraject
 • maatwerk invulling van jouw traject afgestemd op jouw behoeftes
 • 1 terugkomgesprek van 1 uur, binnen een half jaar na afronding van jouw traject
 • mijn werkboek vol effectieve oefeningen en opdrachten waarmee jij ook zelf nog aan de slag kunt gaan
 • de mogelijkheid om mij tussen de coachgesprekken door al jouw vragen te stellen via de e-mail

Wil jij niet langer werk doen wat niet bij je past. Wat je meer kost, dan het je oplevert? Kies dan nu voor jezelf en ontdek wat jij belangrijk vindt in je werk. Na afronding van een traject loopbaanbegeleiding weet jij wat voor jou essentieel is om gelukkig te zijn in je werk.

Kies voor jezelf en ga voor een baan die écht bij je past en je energie oplevert. Stuur een e-mail naar info@hrmns.nl en we bespreken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wat ik voor je kan betekenen.

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat voor jou echt belangrijk is in je werk? Anderen gingen je voor:

Veelgestelde vragen over loopbaanbegeleiding

Heb jij nog een vraag. Kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen of het antwoord op jouw vraag ertussen staat. Kun je jouw vraag niet terugvinden? Twijfel dan niet en stuur mij gerust een e-mail.

Elk traject begint met een kennismakingsgesprek. Dat gesprek is geheel vrijblijvend. Wanneer jij besluit om met mij aan de slag te gaan ontvang je van mij een offerte voor een maatwerk traject dat bestaat uit een aantal gesprekken. Meestal zijn dat er 6 en soms 8 als jij dat nodig hebt en natuurlijk ook wilt.

Die gesprekken plannen we in overleg in. Ter voorbereiding op de gesprekken maak jij een aantal opdrachten die ik afstem op jouw specifieke vraag. Dat kost je gemiddeld 1 tot 2 uur per gesprek.

Ik werk doorgaans vanuit mijn fijne praktijkruimte aan huis in Waddinxveen (bij Gouda). Mocht dat voor jou niet handig zijn, dan is het ook mogelijk om de gesprekken op een andere locatie (driehoek Rotterdam-Den Haag-Utrecht) te voeren of bijvoorbeeld op je werk. Daarnaast kan je ook kiezen voor online coachgesprekken via videobellen.

Een traject van 6 gesprekken duurt ongeveer 3 maanden. Binnen een half jaar na afronding van jouw traject krijg je nog een uitnodiging voor een gratis terugkomgesprek.

Dit traject is geschikt voor iedereen die meer geluk en plezier zoekt in zijn of haar werk en ervoor durft te kiezen om daarvoor naar zichzelf te kijken en te ontdekken wat je hiervoor nodig hebt en zelf aan kan doen?

Zeker! Wel vinden alle coachgesprekken nu online plaats. We plannen samen een tijd in en voorafgaand aan elk gesprek stuur ik je een link naar Zoom. Super simpel en het scheelt je ook nog eens reistijd. 😉

Wil je liever live afspreken? Dan kunnen we nu ook eerst de kennismaking via videobellen houden en het traject starten zodra we weer op locatie af kunnen spreken. Ik reserveer hier dan ruimte voor in mijn planning, zodat je verzekerd bent van een plek.

Zet vandaag die eerste stap naar weer werken met plezier en neem contact met mij op. Stuur een e-mail naar info@hrmns.nl en ik vertel je tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over wat ik voor je kan betekenen.