LOOPBAAN BEGELEIDING

Maak keuzes die bij jou passen, zodat jij je weer gelukkig voelt in je werk!

Lindsey Hermans - loopbaanbegeleiding

Nooit meer twijfelen? Altijd precies weten wat je wilt?

Dat kan niemand je beloven.

Over loopbaanbegeleiding

Het liefste wil je altijd precies weten wat je wilt. Nooit meer twijfelen en zonder enige angst of onzekerheid keuzes maken die het beste zijn voor jou. Soms lijkt het wel of loopbaanbegeleiding of coaching de oplossing is voor alles. Een beetje te mooi om waar te zijn, of niet? Dat klopt, want dat is ook zo!

Loopbaanbegeleiding is geen tovermiddel of de oplossing voor al jouw twijfels en problemen. 

Wat is het dan wel?!

Een investering in persoonlijke ontwikkeling dat je helpt om met meer (zelf)vertrouwen te werken en leven.

Loopbaanbegeleiding gaat over het vergroten en verdiepen van de kennis over wie je bent. Loopbaanbegeleiding geeft je handvatten en inzicht. In jouw kwaliteiten, in je eigen (denk)patronen, in hoe jij keuzes maakt en in datgene waar jij werkelijk ten diepste verlangt.

Met die (zelf)kennis op zak is het makkelijker om te focussen op wat jij belangrijk vindt. Om richting te bepalen en vast te houden. Om concrete stappen te zetten die je verder brengen en te doen wat bij jou past, in je werk en in je leven.

Praktisch

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Is er een “klik” en heb jij het idee dat ik jou kan helpen, dan maken we verdere afspraken.

Ik werk met loopbaanbegeleidingstrajecten die doorgaans bestaan uit 6 – 8 gesprekken van 1,5 uur, welke om de 2 – 3 weken plaatsvinden. Tijdens de gesprekken gaan we aan de slag met de loopbaan-/ persoonlijke ontwikkelingsvraag die door jou, samen met mij, aan het begin van het traject wordt geformuleerd.

Met behulp van creatieve loopbaanoefeningen en natuurlijk de gesprekken ontdek jij meer over wie jij bent en wat jij zelf het allerbelangrijkste vindt. Tussen de gesprekken door ga jij zelf aan de slag met maatwerk opdrachten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Resultaat

Loopbaanbegeleiding zorgt voor inzicht, duidelijkheid en focus. Het zorgt ervoor dat jij beter in staat bent om keuzes te maken in je werk en leven, die echt bij jou passen.

De investering voor een traject loopbaanbegeleiding van ca. 4-6 maanden ligt tussen de €1.350,- en € 1.800,= (incl. BTW voor particulieren). 

Wat krijg je hier allemaal voor?

  • 6 of 8 persoonlijke coachgesprekken van ieder ca. 2 uur
  • oefeningen tijdens de gesprekken die zijn afgestemd op jouw specifieke vraag
  • een werkboek met opdrachtmateriaal waar je zelf ook nog mee aan de slag kunt
  • de mogelijkheid om tussentijds al jouw vragen aan mij te stellen per mail
  • 1 opvolggesprek van 1 uur een half jaar na afronding van jouw traject

 

Heb jij minder dan 8 gesprekken nodig? Dat kan natuurlijk ook. We bepalen in overleg welke invulling het beste bij jou en jouw vraag past.