LINDSEY HERMANS.

Creativiteit was vroeger voor mij altijd al belangrijk. Als kind zat ik veel te knutselen en tekenen aan de keukentafel. Na mijn studies HTS Bouwkunde en Msc. Architecture ging ik aan de slag als projectmanager bij een internationaal vastgoedadviesbureau. Voor de buitenwereld had ik het allemaal: een goede carrière, lieve vriend en een fijn huis. Wat veel mensen niet wisten in die tijd, was dat ik doodongelukkig was. Na de geboorte van onze dochter raakte ik bijna in een burn-out en vroeg ik mezelf af: wat wilde ik nu echt?

Ontdekken wat ik écht wilde

Wat ik nu écht wilde wist ik niet, toch voelde ik aan alles dat ik in ieder geval niet terug wilde naar mijn toenmalige baan. Ik begon terug te denken en ik realiseerde me dat iedere stap die ik gemaakt had in mijn loopbaan, te maken had met een logisch gevolg. Eigenlijk koos ik nooit echt voor mijzelf, voor wat IK leuk vond en waar ik oprecht blij van werd. Het werd tijd om het roer om te gooien!

Lindsey Hermans

"Je weet zelf het beste wat jij nodig hebt en wilt doen.
Ik help je alleen ontdekken wat dat precies is."

- Lindsey Hermans -

Coach voor loopbaanbegeleiding

Ik besloot om aan de slag te gaan met een loopbaancoach om te ontdekken wat ik nu echt wil. Tijdens de coachgesprekken kwam naar voren dat het heel logisch voelde om ‘iets’ creatiefs te gaan doen. Na het volgen van de coach opleiding bij Annet Brinkhuis, specialiseerde ik mij als coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats toen ik in 2017 mijn eigen praktijk startte. Als loopbaancoach kan ik doen waar ik écht blij van word!

Mijn technische kennis en creativiteit kan ik kwijt door intuïtieve, creatieve methodieken te combineren met praktische opdrachten en gesprekken. Geen enkele loopbaanbegeleiding is hetzelfde, ik kijk altijd naar wat JIJ nodig hebt. De één heeft baat bij creatieve loopbaanbegeleiding in de vorm van oefeningen en tekeningen, terwijl de ander liever praktische opdrachten uitwerkt. Uiteindelijk is mijn doel om jou te laten ontdekken waar jij écht blij van wordt! Ik gun iedereen een leuke baan, werkgeluk en het gevoel van “ja, dit is het”!

Voel jij, net als ik ooit voelde, dat het tijd is voor verandering? Dat je nu voor jezelf mag gaan kiezen door te ontdekken wat bij jou past? Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Typisch Lindsey

  • Ik ben een echte ‘Zeeuwse’, al woon ik alweer heel wat jaartjes in Waddinxveen.
  • Nog steeds ben ik regelmatig in Zeeland te vinden voor een bezoek aan familie, winkelen in Goes of een dagje strand.
  • Ik vind het leuk om mezelf op verschillende manieren te ontwikkelen. Je zou mij kunnen omschrijven als een multi-potential, al ben ik niet zo van dit soort mode-termen. Je bent immers wie je bent, daar is geen stempeltje voor nodig. 
  • Je mag mij wakker maken voor: NIETS, mijn slaap is heilig 😉.
  • Ondanks dat ik graag bezig ben, kan ik ook intens genieten van een Netflixavondje in bed.
  • Als ik dan toch aan het relaxen ben, doe ik dat graag met een kopje thee en chocolade.
  • Ik droom van een wereld waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is, zonder oordelen.