OVER MIJ.

Een vriend, een huis en een baan. Een goede baan met een fijn salaris en een auto van de zaak. Ik had alles voor elkaar. Wat bijna niemand wist, is dat ik doodongelukkig was in die prachtige baan. Toen ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk ging sprak mijn werkgever mij aan. 

Hij wilde weten wat mijn toekomstplannen waren. Ik had geen idee!

Het enige wat ik op dat moment zeker wist: mijn toekomst ligt niet hier. Maar wat ik wel wilde en het allerliefste zou doen, dat was een groot vraagteken.

Zoals zoveel mensen had ik er nog nooit echt over nagedacht wat ik zelf wilde. Elke nieuwe stap in mijn loopbaan was gewoon een logische keuze. Het waren geen keuzes gebaseerd op kennis over wie ik ben, waar ik goed in ben en wat ik zelf het allerliefste wilde. Dat moest anders!

Lindsey Hermans

"Je weet zelf het beste wat jij nodig hebt en wilt doen.
Ik help je alleen ontdekken wat dat precies is."

- Lindsey Hermans -

Over Lindsey Hermans

Ik ben Lindsey Hermans. Na mijn studies HTS Bouwkunde en Msc. Architecture, werkte ik 7 jaar lang als projectmanager bij een internationaal vastgoedadviesbureau. Na de geboorte van onze dochter in 2014, moest het roer om. Ik wilde dolgraag werk waar ik echt blij van werd. Samen met een loopbaancoach ging ik op zoek naar mijn talenten en wensen op het gebied van werk. Creatief, afwisselend en iets betekenen voor anderen, dat waren slechts een paar belangrijke conclusies. Ik volgde de opleiding van Annet Brinkhuis opleidingen tot coach voor persoonlijke ontwikkeling- en loopbaanbegeleiding af en in 2017 startte ik als zelfstandig ondernemer.

Ik werk vanuit de overtuiging dat jij zelf het allerbeste weet wat je nodig hebt. Ik zal je dan ook niet vertellen wat je moet doen,  ik zal je helpen de antwoorden op jouw vragen te vinden, en je de mogelijkheden die ik zie aan je meegeven. Ik loop graag een stukje met jou mee, zodat jij zelf weer verder kunt.

Mijn manier van werken is betrokken en eerlijk. Ik luister graag naar wat jij mij te vertellen hebt, maar ik vind het ook leuk om je te prikkelen en aan te sporen om op een ander manier te kijken en denken.

Anderen omschrijven mij als:
Creatief I Open I Doelgericht I Praktisch I Vriendelijk I Analytisch I No-nonsense I Toegankelijk I Betrokken I Direct I Nieuwsgierig

Wil je aan de slag met een loopbaancoach en spreekt mijn profiel je aan? Kennismaken is altijd vrijblijvend. Ga naar contact, laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak.

Hartelijke groet,

Lindsey Hermans

WAT ANDEREN ZEGGEN
Leuk om over mij te weten

Ik ben creatief in denken en in doen. Er bestaat volgens mij niks leukers dan nieuwe ideeën te maken tot iets tastbaars en ze zo te delen met de wereld. Je zou mij kunnen omschrijven als een multi-potential, al ben ik niet zo van dit soort mode-termen. Je bent immers wie je bent, daar is geen stempeltje voor nodig.

In mijn geval betekent het niks anders dan dat ik het leuk vind om mezelf op verschillende manieren te ontwikkelen en dat ik breed geïnteresseerd ben. Zo draai ik mijn hand niet om voor het bouwen van een website, schrijf ik graag teksten, maak ik aquarellen en heb ik een voorliefde voor vormgeving en architectuur.

Ik ben graag bezig, maar het ook heerlijk vindt om te niksen en een avondje door te brengen op de bank (beter nog: in bed) met Netflix, een glas thee en een stukje chocolade.

Ik heb een hekel aan grote mensen massa’s, mensen die een mening verkondigen die nergens op gebaseerd is, grootdoenerij, onrechtvaardigheid en asociaal gedrag.

Ik droom van een wereld waarin iedereen mag zijn wie hij/zij is, waarin we ervan uit gaan dat iedereen z’n best doet, we niet zomaar oordelen en we ook onszelf eens wat minder serieus nemen.

Is het nu tijd voor verandering?! Duidelijke focus en richting.
Keuzes maken die bij jou passen?!

Kom dan vrijblijvend kennismaken.

Vul je gegevens in op mijn contact pagina of stuur een e-mail naar info@hrmns.nl