LOOPBAAN BEGELEIDING

Voor professionals met ambitie!

Hi, Instagram-volger. Jij bent waarschijnlijk op zoek naar mijn nieuwste blog of andere informatie. Dan zit je hier goed! Kies hieronder waar jij naar op zoek bent. Heb je vragen aan mij? Stuur dan gerust een e-mailtje naar info@hrmns.nl. Een DM via Instagram mag natuurlijk ook!

Lindsey Hermans

WIE BEN IK?

Hey, ik ben Lindsey Hermans en als loopbaancoach begeleid ik met veel plezier creatieve professionals die barsten van de ideeën en ambitie, maar die het lastig vinden om te focussen op wat ze zelf echt het allerliefste willen doen.

Wil jij niet langer zomaar iets doen? Zoek jij duidelijke richting en focus? Onderzoek dan wie jij bent en wat jij belangrijk vindt, zodat jij met (zelf)vertrouwen keuzes kunt maken die echt bij jou passen?

Neem dan contact met mij op en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

NIEUWSTE BLOG

hart 1

Het gevaar van streven naar je mooiste leven.

Droom groots. Leef je mooiste leven. Je wordt bijna doodgegooid met online updates die zeggen dat je het beste uit jezelf moet halen.

Sta je dan. Met je onzekerheden. Angsten. Twijfels.

Hoewel de boodschap vast goed bedoeld is vraag ik mezelf af, hoe is dat voor jou om te lezen?

Verder lezen »
persoonlijke inzichten

Ben jij ook een Obliger?

Je had het jezelf nog zo voorgenomen. Ik ga dit doen! Ik ga niet meer snoozen. Ik ga op tijd naar bed. enz. Je bent enthousiast van start gegaan, maar puntje bij paaltje. Er is niks veranderd.

Hoe anders is dat wanneer je een afspraak maakt voor je werk of met een vriendin. Die kom je na! Er is geen haar op je hoofd die eraan denkt om een gemaakte afspraak niet na te komen. Alleen wanneer het aankomt op afspraken met jezelf, dan is jouw agenda ineens reuze flexibel. Hoe komt dat toch?

Dikke kans dat jij, net als ik, een Obliger bent.

Verder lezen »

Ontvang maandelijks een e-mail met mijn nieuwste blog over werk of persoonlijke ontwikkeling.

Probeer het eens! Blijken mijn e-mails voor jou toch niet waardevol. Dat kun je altijd weer eenvoudig uitschrijven.