Contact.

Jij bent er klaar voor. Je wilt nu echt iets veranderen aan jouw werksituatie en daarbij kun je best wat hulp gebruiken. 

Als je contact met mij opneemt dan maken we in overleg een afspraak. Tijdens dit vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we waar jij mijn hulp bij kunt gebruiken en vertel ik jou wat ik je kan bieden. 
Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Pas na het gesprek beslis jij of je verder wilt of niet.
Vul eenvoudig het contactformulier onder aan de pagina in of stuur een e-mail. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. De afspraak plannen we in overleg in.
Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Bel je mij en neem ik niet op? Laat dan gerust een voicemailbericht achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.
 Heb je eerst nog een andere vraag? Dan mag je mij natuurlijk ook altijd e-mailen of bellen. 

06-38414985

info@hrmns.nl

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Mijn praktijk vind je tussen Zoetermeer en Gouda, en is eenvoudig bereikbaar vanaf de A12 (Utrecht – Den Haag). Pak afrit nr. 9 en je rijdt in 5 minuten naar mijn praktijk aan huis. Parkeren is gratis.

Mijn praktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Check jouw reis via https://9292.nl/

Zet jij de eerste stap om weer gelukkig te zijn in je werk?

Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Over mij

Ik ben Lindsey Hermans, en als loopbaancoach werk ik met veel plezier met vrouwen die weer gelukkig willen zijn in hun werk en leven. Ik help je ontdekken wat jij belangrijk vindt, zodat jij met vertrouwen kunt kiezen voor wat er bij jou past.

Social media

Contactgegevens

  • Tarweakker 6, 2743 EW Waddinxveen
  • info@hrmns.nl
  • 06-38414985
  • KVK Rotterdam 67937713
  • Privacy verklaring
Scroll naar top