Individuele coaching - HRMNS.Coaching

Ineens ben je moeder.

Nouja zo ineens is het ook weer niet natuurlijk, je hebt je er zo ongeveer 9 maanden wel op kunnen voorbereiden, maar als het eenmaal zover is verandert er meer dan je had verwacht. Je bent moeder inclusief alle liefde, onzekerheid en verantwoordelijkheid die daarbij horen.

Je bent dol op je kinderen en zou ze voor geen goud willen missen, maar dat geldt ook voor je werk.
Financieel onafhankelijk zijn en jezelf kunnen ontwikkelen dat is voor jou ook heel belangrijk. Het werk dat je nu doet past alleen niet meer bij wie je bent en het leven dat je nu hebt. De verdeling werk en privé is elke keer weer ontzettend lastig en het komt steeds vaker voor dat de twee door elkaar lopen. Daar voel jij je behoorlijk schuldig over, want je hebt het gevoel te falen op alle vlakken.

Regelmatig voel jij je alleen en onbegrepen.
Je vraagt jezelf af waarom het jou toch maar niet lukt om je leven beter in balans te krijgen terwijl zoveel anderen dat wel lijkt te lukken?

Waarschijnlijk doe jij in je werk hetzelfde als voordat je moeder werd.
Hooguit ben je officieel wat minder uren gaan werken, maar eigenlijk prop je nu je fulltime baan in minder dagen. Waar je vroeger niet zo snel in opstand kwam tegen overwerk of een zakelijke afspraak buiten werktijd, ligt dat nu anders. Als jij thuis bent wil je er voor de kinderen zijn.

In de hectiek van het dagelijkse leven zet jij jezelf op de laatste plaats
Door al die drukte is tijd voor jezelf en stil staan bij wat jij nodig hebt het eerste wat erbij inschiet, terwijl je juist daar de sleutel vindt om de balans te herstellen.

Pas wanneer jij weet wie jij bent, wat jij zelf belangrijk vindt en waar jij naar verlangt, is het mogelijk om met vertrouwen keuzes te maken in je leven, die bij jou passen. Lees hieronder verder hoe coaching jou hierbij kan helpen.

"Je kunt altijd iets veranderen, hoe moeilijk dat soms ook lijkt!"

7 stappen groeicirkel

Wat kan coaching voor jou betekenen.


Tijdens een coachtraject staan jij en jouw vraag staan centraal. We onderzoeken wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jij het allerliefste wil in je leven aan de hand van de volgende 7 vragen:

1. Waar sta ik nu?
Waar worstel jij nu mee? Waar heb jij last van en wat is jouw grootste verlangen? Dat brengen we al tijdens een kennismakingsgesprek in kaart. Het vormt de basis en de start van een coachtraject.

2. Waar kom ik vandaan?
"Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen" zo zei Deense filosoof Søren Kierkegaard. Terugkijken op waar je vandaan komt geeft je waardevolle informatie over hoe jij nu nog denkt en doet. Inzicht in oude patronen die niet voor je werken, geeft je de mogelijkheid om daar iets aan te veranderen.

3. Waar ben ik goed in?
Waar ben jij goed in? Dat vinden de meeste van ons niet makkelijk om te zeggen. Toch is kennis van je eigen kwaliteiten, maar ook je valkuilen heel belangrijk. Je durft met dit inzicht namelijk meer te gaan staan voor wat jij kan, en weet ook wanneer je beter hulp in kunt schakelen.

4. Wat vind ik belangrijk?
Welke waarden zijn voor mij essentieel in mijn werk en leven. Wat geeft mij een gevoel van voldoening? Waarden zijn persoonlijk en zullen niet matchen met iedere organisatie. Inzicht in de waardes die voor jouw onmisbaar zijn, maakt het eenvoudiger om keuzes te maken voor werk dat bij je past of activiteiten die jou voldoening geven.

5. Waar verlang ik naar?
Dromen. Als je het elke dag druk hebt met je werk, huishouden en gezin blijft er meestal weinig tijd over om na te denken waar jij nog over droomt. Juist aandacht geven aan dromen en verlangens en aan de slag gaan met hoe je deze kunt gaan realiseren, geeft je een positief gevoel als je kijkt naar de toekomst.

6. Wat houdt mij nog tegen?
Als je wilt veranderen ontkom je er niet aan: die gedachten in je hoofd die je zeggen dat het niet kan. Dat een nieuwe baan die past bij jouw leven helemaal niet voor je is weggelegd. Dat je altijd foute keuzes maakt. In een coachtraject besteden we daarom ook altijd aan deze gedachten. We onderzoeken samen welke jou het meest in de weg zitten en kijken hoe jij met deze gedachten om kunt gaan.

7. Wat wil ik nu doen?
Aan het einde van een coachtraject kijken we terug naar jouw vraag. Welke acties wil jij nu concreet gaan ondernemen. Welke veranderingen kun jij nu al gaan realiseren. Jij schrijft met mijn hulp een persoonlijk actieplan waarin de stappen staan die jij wilt zetten. Hierin is ook een plan is opgenomen wat je helpt met het omgaan met eventuele obstakels.

Blijkt dat voor jou een carriereswitch op zijn plaats is en wil je inzicht in welke beroepen en branches aansluiten bij wie jij bent? Dan is een beroepsonderzoek - als aanvulling op het coachtraject zeker mogelijk.

Wil je graag eerst meer weten over mij? Lees hier meer over wie ik ben.

Twijfel je of coaching wel bij jou past?

Andere vragen?

Die eerste stap zetten en contact opnemen met een coach kan best spannend zijn. Pas in een persoonlijk gesprek kun je echt bepalen of coaching is wat jij zoekt en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

Kennismaken is daarom altijd geheel vrijblijvend.

Je kunt mij hier e-mailen met je vraag. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bellen of app-en mag natuurlijk ook! Je kunt mij bereiken op 06-38414985. Ben ik er even niet? Laat gerust een berichtje achter op mijn voicemail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Hoe werkt het?


Als jij na een vrijblijvend kennismakingsgesprek besluit dat je met mij aan de slag wilt, maak ik een offerte voor een passend coachtraject voor jou. De basis voor dit coachtraject is jouw vraag en wat je graag zou willen bereiken.

Waar moet je ongeveer aan denken?
Doorgaans bestaan mijn coachtrajecten uit 6 - 8 gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken plannen we in overleg om de 2-3 weken in. Tussen de gesprekken door ga jij zelf aan de slag met opdrachten die passen bij jouw vraagstuk. Hier ben je voor elk gesprek ongeveer een half uur tot een uur mee bezig.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Waddinxveen (vlakbij Gouda). Is Waddinxveen voor jou lastig te bereiken en wil je liever op een andere locatie afspreken? Dat is in overleg zeker ook mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Hier vind je mijn contactgegevens

Ervaringen van anderen.


Bij het opstarten van het loopbaantraject had ik het gevoel dat ik niet voldoende voldoening haalde uit het werk dat ik deed. Ik wist dat ik niet zomaar wat wilde doen, maar waar ik blij van werd was ik even kwijt. Ik was onzeker over wat ik wel en niet goed kan en wat ik wel of niet wil.

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject bij Lindsey. Ze durft alles te zeggen wat nodig is en geeft je de ruimte om te zijn zoals je bent. Ik heb ontdekt dat ik tevreden en trots kan zijn op wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. Met alles wat ik nu weet over mezelf, kan ik weer met zelfvertrouwen keuzes maken in mijn loopbaan. Renata

Ik heb een traject bij Lindsey gevolgd omdat ik niet meer tevreden ben met mijn huidige baan. Ik wilde graag ontdekken welke kwaliteiten ik heb en welk beroep daarbij past. Aan de hand van de verschillende opdrachten heb ik mezelf echt leren kennen en heb ik grote stappen gezet op weg naar mijn droombaan! Marieke