Individuele coaching - HRMNS.Coaching

Ineens ben je moeder.

Nouja zo ineens is het ook weer niet natuurlijk, je hebt je er zo ongeveer 9 maanden wel op kunnen voorbereiden, maar als het eenmaal zover is verandert er meer dan je had verwacht. Je bent moeder inclusief alle liefde, onzekerheid en verantwoordelijkheid die daarbij horen.

Je bent dol op je kinderen en zou ze voor geen goud willen missen, maar dat geldt ook voor je werk
Financieel onafhankelijk zijn en jezelf kunnen ontwikkelen dat is voor jou ook heel belangrijk. Het werk dat je nu doet past alleen niet meer bij wie je bent en het leven dat je nu hebt. De verdeling werk en privé is elke keer weer ontzettend lastig en het komt steeds vaker voor dat de twee door elkaar lopen. Daar voel jij je behoorlijk schuldig over, want je hebt het gevoel te falen op alle vlakken.

Regelmatig voel jij je alleen en onbegrepen
Je vraagt jezelf af waarom het jou toch maar niet lukt om je leven beter in balans te krijgen terwijl zoveel anderen dat wel lijkt te lukken. Je wilt gewoon rust, zo moeilijk kan dat toch niet zijn!?

Waarschijnlijk doe jij in je werk hetzelfde als voordat je moeder werd
Hooguit ben je officieel wat minder uren gaan werken, maar eigenlijk prop je nu je fulltime baan in minder dagen. Waar je vroeger niet zo snel in opstand kwam tegen overwerk of een zakelijke afspraak buiten werktijd, ligt dat nu anders. Als jij thuis bent, wil je er voor je gezin en niet met een halfoor luisteren naar de verhalen die je kinderen vertellen, terwijl jij nog je hele e-mailbox moet door worstelen.

In de hectiek van het dagelijkse leven zet jij jezelf op de laatste plaats
Door al die drukte is tijd voor jezelf en stil staan bij wat jij nodig hebt het eerste wat erbij inschiet, terwijl je juist daar de sleutel vindt om de balans te herstellen.

Pas wanneer jij weet wie jij bent, wat jij zelf belangrijk vindt en waar jij naar verlangt, is het mogelijk om met vertrouwen keuzes te maken in je leven, die bij jou passen.

Op zoek naar inzichten en inspiratie voor meer balans en werkgeluk?

Schrijf je dan hier in voor mijn updates en ontvang ze 1x per maand.

Probeer het gerust eens uit. Is het niks voor jou?
Dan kun je altijd weer eenvoudig uitschrijven.

Liever geen e-mails? Ik ben ook actief op social media.

Over coaching.


Een vraag, of die nu gaat over werk, zingeving of balans, zie ik als een puzzel
Soms heb je nog niet alle stukjes voor handen om je eigen puzzel in te vullen, maar met behulp van coaching kun je die wel ontdekken. In deze video zie je mijn visie op coaching en wat ik voor jou kan betekenen.

Hoe werkt het?


Jij en jouw vraag staan centraal in een 1-op-1 coachtraject
Heb jij behoefte aan aandacht en diepgang? Wil je liefst samen met mij jouw vraagstuk uitpuzzelen? Dan is 1-op-1 coaching passend voor jou.

Je stapt natuurlijk niet zomaar in een coachtraject. Je wilt eerst wel eens weten of ik degene ben die jouw het beste kan helpen en of werken met mij jou prettig lijkt, daarom nodig ik je altijd uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek maken we kennis, vertel jij mij waar jij hulp bij nodig hebt en vertel ik jou hoe ik je hierbij zou kunnen helpen. Pas als jij na het kennismakingsgesprek besluit dat je met mij aan de slag wilt, maak ik een offerte voor een maatwerk coachtraject. De basis voor dit coachtraject is jouw vraag en wat je graag zou willen bereiken.

Waar moet je ongeveer aan denken?
Coachtrajecten zijn altijd maatwerk, maar doorgaans bestaan mijn coachtrajecten uit 6 - 8 gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken plannen vinden om de 2-3 weken plaats. Tussen de gesprekken door ga jij zelf aan de slag met opdrachten die passen bij jouw vraagstuk. De voorbereiding voor een gesprek kost je ongeveer een half uur tot een uur per keer.

Na jouw coachtraject heb je inzicht in wie jij bent, wat jij zelf belangrijk vindt en waar jij naar verlangt, waardoor jij met vertrouwen keuzes kunt maken in je leven die bij jou passen. Hierdoor ervaar je meer rust, balans en plezier.

Voor een coachtraject moet je denken aan een investering van € 1.200,= voor 6 gesprekken en €1.400,= voor 8 gesprekken. Ik maak graag een offerte op maat afhankelijk van de invulling, jouw vraag en wensen.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Waddinxveen (vlakbij Gouda). Mijn praktijk is eenvoudig bereikbaar en ligt op ca. 5 minuten rijden vanaf afslag 20 van de A12 (Utrecht naar Den Haag). Is Waddinxveen voor jou lastig te bereiken en wil je liever op een andere locatie afspreken? Dat is in overleg zeker ook mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Twijfel je of coaching wel bij jou past?

Andere vragen?

Die eerste stap zetten en contact opnemen met een coach kan best spannend zijn. Pas in een persoonlijk gesprek kun je echt bepalen of coaching is wat jij zoekt en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

Kennismaken is daarom altijd geheel vrijblijvend.

Je kunt mij hier e-mailen met je vraag. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bellen of app-en mag natuurlijk ook! Je kunt mij bereiken op 06-38414985. Ben ik er even niet? Laat gerust een berichtje achter op mijn voicemail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Ervaringen van anderen.


Bij het opstarten van het loopbaantraject was ik onzeker over wat ik wel en niet goed kan en wat ik wel of niet wil.

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject bij Lindsey. Ze durft alles te zeggen wat nodig is en geeft je de ruimte om te zijn zoals je bent. Ik heb ontdekt dat ik tevreden en trots kan zijn op wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. Met alles wat ik nu weet over mezelf, kan ik weer met zelfvertrouwen keuzes maken in mijn loopbaan. Renata

Ik heb een traject bij Lindsey gevolgd omdat ik niet meer tevreden ben met mijn huidige baan. Ik wilde graag ontdekken welke kwaliteiten ik heb en welk beroep daarbij past. Aan de hand van de verschillende opdrachten heb ik mezelf echt leren kennen en heb ik grote stappen gezet op weg naar mijn droombaan! Marieke