Individuele loopbaancoaching voor moeders I Werkgeluk I Balans
Individuele coaching

Ineens ben je moeder

Nouja zo ineens is het ook weer niet natuurlijk
Je hebt je er ongeveer 9 maanden wel op kunnen voorbereiden, maar als het eenmaal zover is verandert er meer dan je had verwacht. Je bent moeder inclusief alle liefde, onzekerheid en verantwoordelijkheid die daarbij horen. Je vindt het heerlijk om moeder te zijn, maar jij bent meer dan moeder.

Jij wilt jezelf op professioneel vlak blijven ontwikkelen
Dat is voor jou ook heel belangrijk en ook ben je graag financieel onafhankelijk. Het werk dat je nu doet past alleen niet meer bij wie je bent en het leven dat je nu hebt. De verdeling werk en privé is elke keer weer ontzettend lastig en het komt steeds vaker voor dat de twee door elkaar lopen. Daar voel jij je behoorlijk schuldig over, want je hebt het gevoel te falen. In het moederschap en als professional.Regelmatig voel jij je alleen en onbegrepen
Je vraagt jezelf af waarom het jou toch maar niet lukt om je leven beter in balans te krijgen, terwijl zoveel anderen dat wel lijkt te lukken. Je wilt gewoon rust en een leuke baan! Zo moeilijk kan dat toch niet zijn!?

Waarschijnlijk doe jij nog hetzelfde als voordat je moeder werd
Hooguit ben je officieel wat minder uren gaan werken, maar stiekem prop je nu je fulltime baan in minder dagen. Waar je vroeger niet zo moeilijk deed over overwerk of een zakelijke afspraak buiten werktijd, ligt dat nu anders. Als jij thuis bent, wil je er voor je gezin. Aandacht geven aan je nog zo jonge kind (eren) en je partner. Samen eten, in bad en naar bed. Daarna tijd hebben voor jezelf om te ontspannen en niet nog maar eens achter je laptop kruipen om je e-mailbox door te worstelen.

Dit kan zo niet langer
Er moet iets veranderen, want dit houdt jij niet lang meer vol. Veranderen is spannend en onbekend. Iet anders kiezen zonder dat je weet wat je wilt is haast ongemogelijk. Individuele coaching kan je helpen ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en wat er bij jou past.

Individuele coaching


Jouw loopbaanvraag
Ik kan je helpen door samen met jou op zoek te gaan naar het antwoord op jouw (loopbaan)vraag. Als coach zal ik met je meedenken, je coachen en begeleiden, zodat je zelf de keuze kunt maken voor datgene wat het beste bij jou past. Dat doen we aan de hand van deze drie belangrijke vragen: wie ben ik? wat wil ik? wat kan ik?

Als coach zal ik je prikkelen met vragen en maatwerk opdrachten. Ik zal met je meekijken en je ondersteunen waar jij dat nodig hebt. Samen werken we toe naar het coachdoel dat jij samen met mij aan het begin van het traject vaststeld.

Coaching is het meest effectief als wij er beide vol voor gaan. Wat ik daarom van jou verwacht is dat je ervoor openstaat om met een open blik naar jezelf te kijken. Dat je nieuwsgierig bent naar de antwoorden die op je pad komen en dat je tijd en energie wilt investeren in jezelf. Hoe meer jij investeert in jezelf tijdens het coachtraject, hoe meer het jou zal opleveren.

Afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan gerust contact met mij op.

Contact

Praktisch


Je stapt natuurlijk niet zomaar in een coachtraject.
Je wilt eerst wel eens weten of ik degene ben die jouw het beste kan helpen en of werken met mij jou prettig lijkt, daarom nodig ik je altijd uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

In dit gesprek maken we kennis, vertel jij mij waar jij hulp bij nodig hebt en vertel ik jou hoe ik je hierbij zou kunnen helpen. Pas als jij na het kennismakingsgesprek besluit dat je met mij aan de slag wilt, maak ik een offerte voor jouw coachtraject. De basis voor dit coachtraject is jouw vraag en wat je graag zou willen bereiken.

Waar moet je ongeveer aan denken?
Mijn coachtrajecten bestaan doorgaans uit 6 - 8 gesprekken van 1,5 uur. De gesprekken plannen we in overleg in, maar vinden doorgaans om de 2-3 weken plaats. Hierdoor duurt een traject van 6 gesprekken in totaal ongeveer 4 maanden. Tussen de gesprekken door ga jij zelf aan de slag met opdrachten die passen bij jouw vraagstuk. De voorbereiding voor een gesprek kost je ongeveer een half uur tot een uur per keer. De invulling van elk traject is afgestemd op jouw vraag.

Na een coachtraject heb jij inzicht in wie jij bent, waar je goed in bent, wat jij zelf belangrijk vindt en waar jij naar verlangt, waardoor jij met vertrouwen keuzes kunt maken in je loopbaan en je leven. Keuzes die bij jou passen. Hierdoor ervaar je meer rust, balans en plezier.

Voor een coachtraject is de investering € 1.200,= voor 6 gesprekken en €1.400,= voor 8 gesprekken (incl. BTW). Die investering is inclusief de gesprekken, opdrachtmateriaal, mijn voorbereiding en een terugkomgesprek een half jaar na afronding.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Waddinxveen (vlakbij Gouda). Mijn praktijk is eenvoudig bereikbaar en ligt op ca. 5 minuten rijden vanaf afslag 20 van de A12 (Utrecht naar Den Haag). Is Waddinxveen voor jou lastig te bereiken en wil je liever op een andere locatie afspreken? Dat is in overleg zeker ook mogelijk.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op.

Twijfel je of coaching wel bij jou past?

Andere vragen?

Die eerste stap zetten en contact opnemen met een coach kan best spannend zijn. Pas in een persoonlijk gesprek kun je echt bepalen of coaching is wat jij zoekt en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

Kennismaken is daarom altijd geheel vrijblijvend.

Je kunt mij hier e-mailen met je vraag. Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

Bellen of app-en mag natuurlijk ook! Je kunt mij bereiken op 06-38414985. Ben ik er even niet? Laat gerust een berichtje achter op mijn voicemail, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Ervaringen van anderen

Bij het opstarten van het loopbaantraject was ik onzeker over wat ik wel en niet goed kan en wat ik wel of niet wil.

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject bij Lindsey. Ze durft alles te zeggen wat nodig is en geeft je de ruimte om te zijn zoals je bent. Ik heb ontdekt dat ik tevreden en trots kan zijn op wat ik tot nu toe in mijn leven heb gedaan. Met alles wat ik nu weet over mezelf, kan ik weer met zelfvertrouwen keuzes maken in mijn loopbaan. Renata

Ik heb een traject bij Lindsey gevolgd omdat ik niet meer tevreden ben met mijn huidige baan. Ik wilde graag ontdekken welke kwaliteiten ik heb en welk beroep daarbij past. Aan de hand van de verschillende opdrachten heb ik mezelf echt leren kennen en heb ik grote stappen gezet op weg naar mijn droombaan! Marieke